Lokaal nieuws dinsdag 26 maart 2019 Bron: De Buitens - Hof van Wiel

Start verkoop

Op 30 maart a.s. start de verkoop van het Hof van Wiel. U bent van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur bij  Van der Wal interieurs Leerdam (Techniekweg 8, 4143HV Leerdam).

Deze laatste fase van plan de Buitens bestaat uit een gevarieerd aanbod van 10 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De informatiedag vindt plaats op het evenement Leerdam Woont! Hier vindt u naast het woningaanbod uit Hof van Wiel ook alles op het gebied van financieel advies, interieur, tuin en wonen.

Laat u tijdens de informatiedag informeren over de nieuwe woningen en de mogelijkheden. De prijslijst wordt tijdens de informatiedag bekend gemaakt. Ook ligt de nieuwe brochure voor u klaar.

Graag tot 30 maart!

Meer weten over De Buitens - Hof van Wiel

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden