CPO Sluiseiland

Vijfheerenlanden - Vianen
Actueel aanbod

€ 180.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 180m2

Over dit project

Op het Sluiseiland, naast de historische binnenstad van Vianen en in het Merwedekanaal, is ruimte voor een CPO ontwikkeling.
De Vereniging van Opdrachtgevers Sluiseiland Vianen heeft een plek op het Sluiseiland gereserveerd bij Smit's Bouwbedrijf, die de rest van het eiland ontwikkelt.

De zelfbouwers gaan een mix maken van herenhuizen en appartementen van verschillende grootte, in verschillende prijsklassen. Het plan zal ook parkeerplaatsen omvatten, halfverdiept gelegen onder de woningen.

De deelnemers zullen met KRFT architecten en begeleider Urbannerdam hun eigen woning of appartement ontwerpen op basis van eigen eisen, wensen en voorkeuren, binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan en de stedenbouwkundige uitgangspunten.

Omdat u de grootte en de indeling van de woning zelf kunt bepalen geven we een 'vanaf' indicatie van de omvang en de kosten voor een woning of appartement.
Per woning is de afname van één parkeerplaats verplicht, een tweede is naar keuze. Reken op ca 20.000 euro voor een parkeerplaats in de eigen garage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO Sluiseiland
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39
Prijs
€ 180.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden