Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Tuinhof Ameide

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Vijfheerenlanden - Ameide
Actueel aanbod

€ 217.500,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 183m2
Kaveloppervlak
126 - 280m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Tuinhof Ameide
Stel je voor... Een natuurlijk hofje waar groen wonen en ontmoeting centraal staan; een autovrije woonhof waar een diverse verzameling dorpsgenoten samenleeft – als goede buren. Fraaie, duurzame woningen met zadeldaken van geïntegreerde zonnepanelen, zij aan zij rond een groene binnentuin waar flora en fauna floreren; hier is ruimte voor dagelijkse praatjes, samen snoeien in de boomgaard, gezamenlijk tuinieren in de gedeelde moestuin en heerlijk spelen in de natuur. In Ameide kan deze droom werkelijkheid worden!
Locatie
Tuinhof Ameide is een groen buurtje met een eigen, afgezonderde ruimtelijke structuur. Omsloten door een robuuste groene zoom, maar toch open en vriendelijk richting de omliggende wijken.

Hart van de Tuinhof Ameide vormt de groene binnentuin, die zowel een hof is als een tuin. Alle woningen zijn direct of indirect met deze hof verbonden - deels via de hoofdentree van de woning, en deels via de tuin. Bij de tuinentrees is een overgangszone ontworpen met vlonders, zitgelegenheid, en halfhoge, groene erfafscheiding met pergola. De woningen die met de voorzijde aan de tuin zijn georiënteerd, hebben vlonders, pergola’s, en riante puien zodat ook hier zitplekjes ontstaan en contact van binnen naar buiten wordt versterkt. Ontmoeting, tuinieren en spelen in de natuur staan centraal in de groene binnentuin, die direct verbonden is met het (speel)natuurplekjes aan de noord- en zuidzijde.

Het is verder niet direct zichtbaar, maar het is toch wel erg bijzonder te vermelden dat zowel de woningen als de buitenruimte zoveel mogelijk van gerecyclede of te hergebruiken materialen zijn gemaakt. Concrete en bruikbare oplossingen die niets aan kwaliteit af doen, maar een enorm verschil in grondstoffengebruik maken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan.
Zie projectwebsite www.tuinhofameide.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinhof Ameide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 217.500,- tot € 725.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden