Project Ameide - Vijfheerenlanden

Vijfheerenlanden - Ameide
Toekomstig aanbod

Over dit project

Doe mee met het wensenonderzoek en help mee het centrum nog beter te maken
De Kandelaar - Ameide
Het dorpshart dichtbij
Op de plek van de voormalige basisschool De Kandelaar kan straks één van de meest gewilde woonplekjes van Ameide ontstaan. Help nu mee om samen met HBC Planontwikkeling te bepalen wat er straks kan komen, vul de enquête in en wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Doet u ook mee?
Wat kan er gebeuren?
Voor veel inwoners van Ameide is het een bekende plek waar vroeger de basisschool De Kandelaar was gevestigd. Wat er moet komen is nog onbekend, maar daar heeft u nu invloed op! De enquête op deze site is gemaakt door HBC Planontwikkeling om te horen wat u wilt en welk soort woningen er op de plek moet komen. Er is nog geen enkel plan gemaakt over de invulling, wat betekent dat uw input een bepalende factor kan zijn voor een uiteindelijk plan.

Een ding is zeker, deze prachtige plek in het dorpshart van Ameide is uniek en heeft daarmee recht op een doordacht plan dat niet alleen Ameide, maar ook de historie van de plek eer aan doet.

Is het dorpshart straks ook uw plek? Help dan ook mee met uw mening, de vragenlijst is een directe peilstok voor wat uiteindelijke bewoners en omwonenden in het gebied zouden willen. Uw voordeel is dat met het invullen van de vragenlijst u ook op de hoogte kunt gehouden worden van de plannen op de locatie.
Locatie
Midden in het hart van, voor zover bekend, de oudste nederzetting in de Alblasserwaard en een van de oudste steden van het Graafschap Holland. De locatie van de voormalige basisschool De Kandelaar in Ameide is vrijgekomen door het vertrek van de school naar een nieuwe locatie. De locatie ligt ingeklemd tussen de Tol, Aaksterveld en de Meidoornlaan en ligt nu braak.
Vul op de projectsite de enquête in www.woonwensen-ameide.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Project Ameide - Vijfheerenlanden
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden