Droomweide

Vijfheerenlanden - Meerkerk
Toekomstig aanbod

€ 475.000,- tot € 850.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 194m2
Kaveloppervlak
125 - 580m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Op een groene en waterrijke locatie in Meerkerk, ten zuiden van de wijk De Weide I, komt nieuwbouwproject Droomweide. Een dorpse, ruim opgezette buurt met 150 duurzame koop- en huurwoningen. Hier, aan de rand van Meerkerk, voel je je direct thuis. Het biedt kinderen alle ruimte om veilig op straat te spelen en de natuur te ontdekken. Kortom, een fijne plek om op te groeien! In Droomweide woon je in een landelijke omgeving, terwijl je ook zó in steden zoals Utrecht en Gorinchem bent.

Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. We verwachten in de zomer van 2024 in verkoop te gaan!

Dorps wonen in Meerkerk
Het pittoreske Meerkerk in de provincie Utrecht, is een droomplek voor wie van rust houdt en ook graag de gezelligheid opzoekt. In de gemeente Vijfheerenlanden word je omringd door polders en waterwegen. Streekproducten haal je bij de boer, vers brood bij de bakker en je vlees bij de slager om de hoek. In de gezellige dorpskern vind je leuke winkeltjes en cafés en kom je altijd wel een bekende tegen. Wil je even wat anders? Via de A27 ben je zo in Utrecht of Gorinchem voor een dagje shoppen of avondje uit.

Samen genieten
Droomweide krijgt een dorps en saamhorig karakter. Je maakt er gemakkelijk een praatje met buurtgenoten en kinderen gaan op avontuur met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Precies zoals dat in een dorp gebeurt! Er zijn natuurlijke speelplekken met klimbomen, speelobjecten en een pontje en er is een educatieve vlinderroute. Het woningaanbod in Droomweide bestaat uit 105 koopwoningen en 45 sociale huurwoningen. Een gevarieerde mix van rijwoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Zie jij jezelf hier wonen?

Aantrekkelijk voor mens en natuur
Droomweide wordt een fijne, natuurinclusieve en biodiverse woonwijk met veel groen en water. Onder andere vanwege de vlindertuinen is Droomweide ook voor insecten, vogels en vlinders een aantrekkelijk habitat. Het maakt Droomweide, voor mens en dier, een heerlijke en gezonde wijk om in te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Droomweide
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Prijs
€ 475.000,- tot € 850.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Rijwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden