In de Buurt - fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Vijfheerenlanden - Leerdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in Leerdam is een unieke ervaring. De glasstad heeft een rijke historie en cultuur en is omgeven door prachtige natuurgebieden. Wonen 'In de Buurt' biedt een levendige omgeving met al zijn voorzieningen, maar wel met een gemoedelijk dorpsgevoel.

In de geliefde wijk Broekgraaf in Leerdam worden 72 energiezuinige woningen gerealiseerd. Het hart van deze buurt wordt gevormd door speels gegroepeerde eengezinswoningen met fijne tuinen en veel aandacht voor groen. Het woningaanbod is gevarieerd. In de wijk komen rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap woningen en woningen die geschikt zijn voor starters en kleine huishoudens.

Het project is gesitueerd aan de groene buitenrand van de wijk Broekgraaf, op fietsafstand van het centrum van Leerdam, het treinstation, de rivier de Linge en het prachtige natuurgebied het Lingebos. Op loopafstand van het project vindt u diverse voorzieningen zoals scholen voor basisonderwijs, sportverenigingen, huisarts en ook het Winkelcentrum Europaplein voor de dagelijkse boodschappen. Kortom alles In de Buurt.

'In de Buurt' is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is een bushalte op loopafstand van het project, die verbinding biedt met het centrum van Leerdam en omringende steden. Ook is er een goede verbinding met de snelweg, zodat er gemakkelijk naar andere steden gereisd kan worden.

"In de Buurt" is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een duurzaam nieuw thuis in een rustige, kindvriendelijke, groene omgeving dichtbij het centrum van Leerdam.
Wilt u graag op de hoogte blijven van het nieuwbouwproject "In de Buurt" in Leerdam? Dan kunt u zich alvast aanmelden zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en komt u meer te weten over de woningen en voorzieningen die dit project te bieden heeft.

Let op, om op de hoogte gehouden te blijven moet u zich aanmelden via de website. Mocht u dit niet doen, zult u geen nieuwe e-mails van ons ontvangen

Meer informatie

Kenmerken

Project
In de Buurt - fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
36 van 38 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Balkon
Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden