De Buitens van Van Iperen

Vijfheerenlanden - Leerdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Buitens van Van Iperen is een woningbouwproject op een voormalig transportbedrijfsterrein aan het Laantje van Van Iperen, gelegen aan de westrand van de wijk West. Daarmee is het project gelegen tussen het landelijk gebied en de wijk West.


In 2004 is het transportbedrijf vertrokken van de locatie en verhuisd naar een bedrijventerrein buiten de gemeente Leerdam. In 2006 zijn de projectontwikkelaars met de gemeente in gesprek gegaan over de mogelijkheden van en randvoorwaarden aan ontwikkeling van deze locatie tot woningbouwgebied. De raad heeft in 2009 het stedenbouwkundig plan en een beeldkwaliteitsplan vastgesteld, zodat de kwaliteit en het bijzondere karakter die het woongebied volgens de structuurvisie zou moeten krijgen gewaarborgd zijn. Einde 2010 is een anterieure overeenkomst afgesloten voor het ontwikkelen van 85 woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Buitens van Van Iperen
Koopwoningen
85 (waarvan 85 beschikbaar)
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden