De Jonkheren

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Vijfheerenlanden - Leerdam
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De nieuwe fase van nieuwbouwproject De Vijf Heeren is in aantocht: De Jonkheren! Wat kun je verwachten van deze fase? Er komen 12 tussenwoningen en 6 hoekwoningen, met stuk voor stuk een mooie moderne uitstraling. Er is gebleken dat er veel vraag is naar betaalbare woningen en met deze fase wordt er volop in die behoefte voorzien.

De 18 woningen van De Jonkheren komen gunstig te liggen aan de rand van de ruimtelijke wijk. Hierdoor geniet je extra van de rust, doordat er weinig autoverkeer is, én van het mooie uitzicht. Vanuit de woningen kijk je namelijk mooi uit op waterpartijen en groenstroken. Via een mooi bruggetje over het water loop je vanuit je woning nog meer fraaie natuur tegemoet.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Jonkheren
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden