Terug naar Project

Hoekwoning XL - type A

Op zoek naar een extra ruime hoekwoning? De witte gevel met speels donker genuanceerd metselwerk om het raam en het Franse balkon geeft deze woning een unieke uitstraling. Je auto kun je kwijt op de parkeerplaats op eigen terrein. Ook heeft de woning een ruime berging.

Kom je binnen? Aan de voorzijde ligt de open keuken en aan de achterzijde de ruime woonkamer met zicht op de tuin. De handige trapkast zorgt voor veel extra bergruimte. Vanuit de woonkamer loop je zo de diepe achtertuin in, die grenst aan een mooie waterpartij. De ideale plek om heerlijk tot rust te komen! Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarbij de grootste aan de achterzijde ligt. Zie jij je iedere ochtend al heerlijk wakker worden en uitkijken over je diepe tuin en het water? Ook is er een complete badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De tweede verdieping biedt je volop mogelijkheden om naar wens te gebruiken: van een extra slaapkamer of sportkamer tot een fijne werkkamer om in alle rust vanuit huis te werken.

Bovenstaande prijsindicatie wordt in aanloop naar de verkoop definitief vastgesteld. Bij start verkoop komt de definitieve prijs online.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 192 m2 117 m2 - 453 m3 Geleverd
8 - 192 m2 117 m2 - 453 m3 Geleverd