De Fonkeling

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Vijfheerenlanden - Leerdam
Toekomstig aanbod

€ 301.500,- tot € 895.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 206m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

In de Leerdamse wijk Broekgraaf wordt plaats gemaakt voor De Fonkeling;
drie prachtige complexen met in totaal 69 appartementen. Gelegen aan de rand van het Groene Hart en omringd door alle denkbare voorzieningen en het gezellige centrum van de Glasstad. Een plek waar u ’s zomers geniet van de avondzon op uw eigen terras. Een plek waar u iedere dag met plezier thuiskomt. Dat is wonen in De Fonkeling.

Als onderdeel van de gemeente Vijfheerenlanden, ligt Leerdam aan de rand van het Groene Hart. Een sfeervol stadje dat inmiddels al drie eeuwen bekend staat als dé glasstad van Nederland. Het oude glasambacht is nog springlevend en dat ziet u overal in de stad terug: in de vele galeries, musea en natuurlijk bij de glasblazerij waar u live kennismaakt met het ambachtelijk glasblazen. Het heeft een centrale plek in Nederland waardoor de rest van Nederland makkelijk te bereiken is. In Leerdam heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, wel zo makkelijk!

Verdeeld over de drie kwartsgebouwen, worden 69 unieke appartementen gerealiseerd. In de gebouwen genaamd Karel en Frank komen 22 appartementen en in het gebouw genaamd Hendrik komen 25 appartementen, verdeeld over vijf woonlagen waaronder een half verdiepte stallingsgarage komt. De appartementen zijn uiteenlopend van prijsklassen, betaalbaar tot penthouses, en grootte, variërend van 65 – 206 m2. Dit maakt De Fonkeling geschikt voor iedereen. Een plek waar jong en oud ontmoeten en rust en gezelligheid elkaar kruisen.

De drie appartementengebouwen van De Fonkeling zijn voorzien van PV-panelen, zijn energieneutraal en hebben een mos-sedumdak. Hierdoor wordt er op een duurzame manier energie opgewekt, wordt er zo min mogelijk energie verspild en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare energie. Daarnaast draagt het mos-sedumdak bij aan een betere isolatie, vermindert het wateroverlast en heeft het een positief effect op de luchtkwaliteit en biodiversiteit. Kortom, De Fonkeling is een duurzaam nieuwbouwproject dat bijdraagt aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Fonkeling
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
41 van 69 beschikbaar
Prijs
€ 301.500,- tot € 895.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden