Wandgrimeurs

Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning XL - Type C1

Zoek jij een prachtige twee-onder-een-kapwoning met ruimte in overvloed? Dit woningtype biedt je een woonoppervlak van maar liefst 182 m? voor bouwnummer 14. Ter vergelijking het gemiddelde woonoppervlakte van een twee-onder-??n-kapwoning in Nederland is 142 m?.

Deze woningen worden uitgevoerd in de kleuren grijsbruin (bnr. 2) en wit (bnr. 14). Standaard wordt de woning opgeleverd met een hoogwaardige keuken ? onder meer met inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven ? en luxe sanitair en tegelwerk. De woning beschikt verder over 2 parkeerplaatsen en een garage.

Bij bouwnummer 2 en 14 zijn enkele fraaie opties toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld de uitbouw van 2,4 meter ?n de dubbele deuren met zijlichten aan de achterzijde van de woonkamer! Hierdoor krijg je een nog betere verbinding met de tuin en een betere lichtinval voor een optimale woonbeleving. In de badkamer op de eerste verdieping is een raam toegevoegd, waardoor je een prachtige lichte badkamer hebt. Ook op de royale tweede verdieping heb je nu aan zowel de voorzijde als de achterzijde een dakraam voor extra licht en mooi uitzicht.

De bouw van deze woning start 8 juni 2020! Benieuwd naar alle toegevoegde opties bij dit bouwnummer? Neem dan contact op met de makelaar, die dit graag verder toelicht.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 459.900,-
Kavel 304 m2
Woonoppervlakte 170 m2
Inhoud 653 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
14 - 286 m2 182 m2 3 708 m3 Geleverd