De Heerlijkheden

Vijfheerenlanden - Leerdam
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 170m2
Kaveloppervlak
550 - 650m2

Over dit project

De naam van het project 'De Vijf Heeren' is gebaseerd op de naam Vijfheerenlanden. Deze naam is ontstaan in de 15e eeuw toen dit gebied onder vijf heren kwam te staan. Deze vijf heren bestuurde het gebied en werden Heerlijkheden genoemd. De vijfde fase van dit project is dan ook 'De Heerlijkheden' gedoopt.

Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de jonge, populaire en groene nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 is nieuwbouwproject De Vijf Heeren zich aan het ontwikkelen als een van de fijnste plekken van Leerdam om te wonen.

De Heerlijkheden
In het najaar gaat de nieuwste fase van de Vijf Heeren in verkoop, genaamd De Heerlijkheden. Deze fase bestaat uit maar liefst 32 twee-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning. Alle woningen zijn van alle gemakken voorzien zoals een parkeerplaats op eigen terrein, een moderne garage, een ruim kavel en gasloos!

Ook de wijk zelf is fijn wonen. Broekgraaf ligt in het groen hart en aan de rand van Leerdam. En de nieuwbouwwoningen van De Heerlijkheden liggen weer gunstig gelegen in deze wijk. Vanuit jouw nieuwe woning loop je zo de natuur in, maar kan je ook binnen no-time genieten van de gezellige binnenstad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Heerlijkheden
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Vijfheerenlanden.

Aanmelden