Wandgrimeurs

Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning XL - Type C2

Van alle twee-onder-een-kapwoningen bij De Vijf Heeren is dit toch wel de meest royale variant. Deze woningen, uitgevoerd in de kleur zandsteen, bieden dan ook woongenot en ruimte in overvloed. Je kan kiezen: ga je voor bouwnummer 3 met een woonoppervlakte van maar liefst 192 m2 of voor bouwnummer 15 met een woonoppervlak van maar liefst 180 m2? Ter vergelijking: het gemiddelde woonoppervlakte van een twee-onder-??n-kapwoning in Nederland is 142 m2.

Beide woningen bieden 2 parkeerplaatsen, hebben een dwarskap die niet alleen zorgen voor een extra ruime zolder, maar ook voor een fraaie uitstraling. Deze uitstraling wordt afgemaakt door de grote raampartijen en het Frans balkon. De woning wordt opgeleverd met een hoogwaardige keuken ? onder meer met inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven ? en luxe sanitair en tegelwerk.

Bij bouwnummers 3 en 15 zijn enkele fraaie opties toegevoegd. De extra ruimte van bouwnummer 3 is het resultaat van de uitbouw van 2.40 meter. Bijkomend voordeel: je krijgt dan ook een doorgang naar de garage vanuit jouw woonkamer, zodat je niet meer door de kou hoeft. Bij bouwnummer 15 kun je deze uitbouw in de toekomst eenvoudig realiseren, want de fundering is al toegevoegd. Beide bouwnummers bieden al volop woongenot door de ruime indeling en de royale lichtinval. Door de dubbele deuren met zijlichten aan de achterzijde van de woonkamer is er nu zelfs n?g meer woongenot en lichtinval. De genoemde prijs is inclusief deze opties.

De bouw van deze woning start gegarandeerd voor de zomer van 2020! Benieuwd naar alle toegevoegde opties bij dit bouwnummer? Neem dan contact op met de makelaar, die dit graag verder toelicht.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 475.900,-
Kavel 304 m2
Woonoppervlakte 180 m2
Inhoud 677 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
15 - 286 m2 180 m2 3 677 m3 Geleverd